Hur raderar man ett instagramkonto på en telefon?


Ta en stund för att göra ett obligatoriskt “Jag raderar Instagram”-inlägg om du vill, och följ sedan de här stegen för att ta bort ditt konto.De kan följas med antingen en dator eller en telefon, så länge du använder en webbläsare. Som Instagram säger några gånger på sidan för radering av kontot kommer dina data inte att raderas omedelbart Meta kommer att behålla dem i 30 dagar. Att permanent radera ditt Instagram-konto kan endast ske med hjälp av en webbläsare, men du kan göra det på både mobila och stationära webbläsare. Därför kanske du vill ladda ner dina Instagram-data innan du raderar ditt konto, så att du fortfarande har kvar alla foton, videoklipp osv.

Hur raderar jag permanent mitt instagram?

Du måste återskapa ditt konto (ditt användarnamn kommer att frigöras efter att ditt konto har raderats, men det är möjligt att någon kan ha tagit det). Tyvärr finns det inget sätt att radera eller inaktivera ett konto utan att först logga in, och du kan inte heller vädja till Instagram att göra det åt dig. Att permanent radera ditt Instagram-konto kan tyckas vara ett betydande steg, men om du är redo att bli fri från din profil och få tillbaka lite fritid i ditt liv är det enkelt att genomföra. Men det kan vara tröttsamt att känna att du måste dokumentera allt du gör, och anstormningen av bildperfekta ögonblick från alla andras liv kan öka ångesten.

Om det finns en chans att du kanske vill återställa allting senare kan du överväga att inaktivera ditt konto i stället för att radera det.

Hur raderar man ett Instagram-konto på en telefon?

Jag vet att det är kul att lägga upp favoritmatbilder eller selfies eller naturbilder på Instagram, men när ditt konto hackas av någon x person och när IG:s integritetsalternativ är svaga. Tryck och håll ned ikonen för Instagram-appen på hemskärmen på din iOS-enhet tills alla appar börjar vickas. Med andra ord kommer folk inte att kunna avfölja dig när ditt konto är dolt eftersom de inte kommer att kunna hitta dig eller se ditt konto. Om du till exempel inaktiverar ditt konto nu men efter en tid kommer tillbaka av någon anledning kan du inte inaktivera det igen under samma vecka.

Var finns sidan för att ta bort ditt konto på Instagram?

När ditt konto raderas kommer dina foton, videor, följare och alla andra kontouppgifter att tas bort permanent från Instagram efter 30 dagar. Om du loggar in under denna tidsperiod kommer ditt konto att återaktiveras, men efter det är du chanslös. Om du är redo att ta bort eller inaktivera din Instagram-app kan du starta en webbläsare på din dator eller telefon. Som Instagram säger några gånger på sidan för radering av kontot kommer dina data inte att raderas omedelbart Meta kommer att behålla dem i 30 dagar.

References: