Transfer Galaxy, smidig digital överföring av pengar


money2

Att snabbt kunna överföra pengar, på ett säkert och smidigt sätt, har blivit en efterfrågad tjänst i vår moderna digitala och kanske snart helt kontantfria värld. I vår alltmer multikulturella värld, där många flyttar, eller kanske ibland tvingas fly från ett land till ett annat, har behovet av att kunna skicka pengar på ett säkert sätt verkligen aktualiserats. Transfer Galaxy erbjuder en smidig lösning för att snabbt skicka pengar säkert.

Snabba fakta om Transfer Galaxy:

Vad?Företag specialiserat på överföringar av pengar mellan olika länder.
Var?På nätet, via transfergalaxy.com
Varför?Säker överföring av pengar mellan olika länder
Hur?Genom  login till ditt konto på Galaxy Transfer 

Behovet av att överföra pengar ökar, Transfer Galaxy är lösningen.

Till följd av både globalisering och tyvärr även krig och konflikter, lever många människor idag långt borta från både familj och nära och kära. En del av familjen har kanske kunnat starta ett nytt liv i en ny del av världen, där de nått framgång ekonomiskt. Kvar i hemlandet finns kanske föräldrar eller släktingar och vänner som inte haft samma möjligheter.

Via Transfer Galaxys smidiga lösning för överföring av pengar, kan man nu snabbt och säkert

överföra pengar från till exempel Sverige till ett land med ett begränsat eller dåligt utvecklat banksystem. Pengarna kan man välja att skicka antingen till en digital plånbok, eller till ett uthämtningsställe där mottagaren kan ta ut dem i kontanter. 

På det sättet begränsas man inte av hur hanteringen av pengar ser ut i mottagarlandet. Man optimerar säkerheten för att trygga att överföringen verkligen når fram till rätt mottagare. Transfer Galaxy lägger regelbundet upp nya länder att föra över pengar till.

Transfer Galaxy, pengar överförda på ett ögonblick.

När man vill överföra pengar via Transfer Galaxy går man via sin login, som säkras av ens BankID, in i en trygg överföringsmiljö med hög säkerhet. Härifrån kan man sedan välja hur mycket pengar man önskar överföra, till vem och när. 

Från ens inloggning i Transfer Galaxy kan man sedan avgöra hur mottagaren skall kunna ta emot pengarna, Avgörande för detta är ofta hur banksystemet i mottagarlandet ser ut. Transfer Galaxy är specialiserat på överföringar från EU-länder till länder i främst Afrika, Mellanöstern och Asien. I många av dessa mottagarländer kan bankväsendet vara begränsat utbyggt, eller i vissa fall tyvärr även korrumperat. 

Kontakta Transfer Galaxy för support

Transfer Galaxy har en väl utbyggd kundsupport. De vanligaste frågorna finns det svar på direkt på deras hemsida. Här kan man till exempel läsa om olika lokala helgdagar, vilket kan fördröja överföringen av pengar.

På hemsidan ges även tydlig information om hur överföringarna går till, vilka länder det går att skicka ifrån, samt till vilka länder det går att skicka till. Läs gärna först under rubriken “Frågor och svar” för att få svar på många av de vanligaste frågorna. 

Vill man komma i direkt kontakt med  Transfer Galaxy, har de telefonsupport i en rad olika länder. Det går även bra att maila sina frågor till deras kundtjänst så får man svar via mail inom kort.

Att föra över pengar via Transfer Galaxy är väldigt smidigt. Har man till exempel en  Samsung Galaxy eller annan telefon, kan man skicka sina data till Transfer Galaxy, och skapa en smidig överföring.

Googla rätt för att nå Transfer Galaxy

Säkraste sättet att nå Transfer Galaxy för en överföring är att surfa direkt in på deras hemsida.

Adressen ditt är transfergalaxy.com. Risken med att googla “Transfer Galaxy” är att man kan få upp mycket information som i sammanhanget är oväsentlig. Man kan exempelvis få upp artiklar med rubriken “Zlatan transfer fee to  la galaxy” eller något i stil med “samsung galaxy file transfer app”. Detta kan naturligtvis vara intressant, men inte det man för stunden söker.

I takt med att rörligheten i världen ökar, och att människor flyttar mellan länder och världsdelar i en mycket snabbare takt än förr, ökar verkligen behovet av smidiga och säkra transaktioner av valuta och betalmedel. Transfer Galaxy fyller en viktig funktion i detta, med sina väl utvecklade tjänster.

Har man behov av överföringar från EU-länder till ett land i exempelvis Afrika, är det alltså en  idé att undersöka Transfer Galaxy närmare.

Det bästa med Transfer Galaxy

  • Smidigt
  • Säkert
  • Tydlig information
  • Valfrihet