Vilken är den bästa elcykeln att köpa?


Kontakt Juiced Bikes erbjuder den perfekta högpresterande elcykeln för alla cyklister, från äventyrscyklar med feta däck till fullt utrustade pendlarcyklar. Kontakt Juiced Bikes erbjuder den perfekta högpresterande elcykeln för alla cyklister, från äventyrscyklar med feta däck till fullt lastade pendlarcyklar. Många cyklar erbjuder nu också möjligheten att koppla in ett andra batteri så att du kan fördubbla din räckvidd, eller, som i fallet med Electric Bike Company Model X, tre (ett på bakre bäraren och två i framkorgen, vilket ger en räckvidd på upp till 200 mil). Kontakt Juiced Bikes erbjuder den perfekta högpresterande elcykeln för varje cyklist, från äventyrscyklar med feta däck till fullt lastade pendlare.

Många cyklar erbjuder nu också möjligheten att koppla in ett andra batteri som gör att du kan fördubbla din räckvidd, eller, i fallet med Electric Bike Company Model X, tre (ett på bakre bäraren och två i den främre korgen, för upp till 200 mils räckvidd). Momemtum PakYak E är ett robust och pålitligt sätt att transportera gods eller små människor i staden, och med elcykeln Momemtum PakYak E kan du njuta av cykelturen i stället för frustrationerna med biltrafik och trafikstockningar för de korta och medellånga resorna. Och med allt fler väg- och mountainbikes som blir “elektrifierade”, söker märkena efter att lägga till kraft utan att lägga till en massa vikt eller ta upp en massa utrymme på ramen.

Varför är elcyklar dåliga?

Hybrider och cruisersHybrider erbjuder en kombination av effektivitet hos landsvägscyklar och den mer upprätta körställning som föredras av mountainbikecyklister och pendlare. Jag kom aldrig över skräcken av att rusa nerför backen på en tung cykel, och CityZens bromsbelägg måste bytas ut en gång under året. Det är inte många elcykelmodeller som kan skryta med att stödja maximala körsträckor som överstiger 30 miles (cirka 48 km). Två lägliga och lugnande nya studier av elcyklisters ansträngningar och skador tyder på att svaret på båda frågorna kan vara ett kvalificerat ja, även om alla som åker elcykel måste vara medvetna om att upplevelsen verkligen är cykling med en kick.

Är elcyklar värda det?

E-bikes är också bra för personer som älskar tanken på att cykla, men som känner att de inte kan göra det eftersom deras kondition inte är vad den skulle kunna vara, eller inte är vad den brukade vara på grund av ålder eller sjukdom. Fördelarna med att använda en elcykel är bland annat en hälsosam dos motion, gratis parkering, inga gasutsläpp och att man kan avhjälpa den “brist på kraft” som är förknippad med en traditionell cykel. Den norska huvudstaden Oslo har åtagit sig att skapa ett bilfritt centrum genom att ta bort 700 parkeringsplatser och ersätta dem med cykelbanor. Men det finns inget att frukta när det gäller elcyklar, eftersom de inte är utformade för att ta bort ett människodrivet sätt att leva, utan för att göra det bekvämare.

Hur snabbt kan elcyklar gå?

Även för elcyklar som har ett gasreglage måste du trampa när du åker uppför långa, branta backar, även om du inte behöver trampa hårt. Oavsett om du är på väg till jobbet, ett möte eller någon annan destination med en viss ankomsttid kan dessa cyklar vara det bättre alternativet. Människors antaganden om hastigheten på elcyklar varierar från supa-dupa snabbt, där man tror att alla kommer att susa runt i 60 mph, till inte alltför snabbt alls, och ganska meningslöst. Klass 3-cyklar är vanligtvis begränsade till vägar och cykelvägar vid vägar på grund av det högre hastighetstaket som är inprogrammerat i dem.

References: