Home Blogg Är pewdiepie mycket rik?

Är pewdiepie mycket rik?

0
Är pewdiepie mycket rik?

Fridays with pewdiepie är en anmärkningsvärd samling videor som Kjellberg laddade upp i början av sin YouTube-karriär. Fridays with PewDiePie är en anmärkningsvärd samling videor som Kjellberg laddade upp i början av sin YouTube-karriär. Den 15 mars sa gärningsmannen bakom de direktsända moskéskjutningarna i Christchurch: “Kom ihåg grabbar, prenumerera på PewDiePie” innan han utförde attackerna. Vid den här tiden var YouTube stolt över att vara en skapares utopi, och PewDiePie var knappast den enda som tänjde på gränserna.

Han såg, på Twitter och i ett myller av sms, att den misstänkte skytten hade sagt: “Prenumerera på PewDiePie precis innan han började sin slakt.

Är PewDiePie mycket rik?

Oavsett den faktiska siffran insisterar Pewdiepie på att det i slutändan verkligen inte är nyckeln till ett perfekt liv att vara rik. Men medan en kortvarig förlust av 2 miljoner prenumeranter kan ha oroat en mer dödlig YouTuber, är det osannolikt att PewDiePie har förlorat någon sömn. Han har blivit så rik för att han har många visningar varje video och gillar och han tjänar pengar på sin merch där han får vinst eftersom han har många lojala fans. PewDiePiePies historia har också bidragit till att avliva några av de populära missuppfattningarna om sociala medier, särskilt påståendena om att ingen kan bli miljonär enbart genom sociala medier.

Är PewDiePie borta?

Det är inte så att PewDiePie behöver pengarna, men han tar Justin Suns reklampengar för att sälja skumma altcoins med pumpa och dumpa och ponzi-schema. Sedan var det den gången PewDiePie använde en frilanssajt för att anlita två män som skulle hålla upp en banner med texten “Death To All Jews” (Död åt alla judar). Som journalist irriterade det mig verkligen när PewDiePie hånade idén om att journalistik är viktig för ett demokratiskt samhälle. Vi kunde verkligen se att Pewdiepie hade slut på idéer när han började kantspela för åsikter på en kanal med unga, påverkbara prenumeranter.

Varför är PewDiePie berömd?

PewDiePie, även känd som Felix Arvid Ulf Kjellberg, är en populär Let’s Play-youtuber som är den mest prenumererade personen på YouTube med. Fridays with pewdiepie är en anmärkningsvärd uppsättning videor som Kjellberg laddade upp i början av sin YouTube-karriär.

References: