Är spotify gratis?


Spotify är en digital musiktjänst som ger dig tillgång till miljontals låtar, Premium – Support – spotify – Öppna Spotify – Kontakt – Spotify Miljontals låtar och poddar.

Är Spotify gratis?

En stor fördel med Spotify Premium är möjligheten att ladda ner låtar på din enhet och lyssna på dem var som helst, även när du inte har en Wi-Fi- eller datasignal. Streamingtjänsten kan erbjuda sin musik gratis genom att tvinga gratisanvändare att lyssna på annonser var tredje till femte låt. Gratisversionen av Spotify ger dig fortfarande tillgång till alla 30 miljoner låtar, men du avbryts av annonser med några få låtar mellanrum. Med Spotifys gratisplan kan du få tillgång till alla spellistor, upptäcka ny musik och dela låtar med vänner.

Är Spotify gratis med Amazon Prime?

Prenumeranter på Amazon Music Unlimited har möjlighet att strömma miljontals låtar i HD-kvalitet upp till 850 Kbps, 16-bit vid 44,1 kHz och över 7 miljoner låtar i Ultra HD-kvalitet upp till 3 730 Kbps, 24-bit vid 192 kHz. En talesperson för Amazon berättade att de har avtal med alla de stora bolagen UMG, Warner, Sony samt hundratals oberoende bolag som PIAS, The Orchard, TuneCore, INgrooves med flera. Bortsett från deras likartade amazon prime Music och Spotifys gratisplan är båda gratis, förutsatt att du är Prime-medlem. Om du har ett Amazon Prime-medlemskap får du tillgång till en utökad musiktjänst, kallad Amazon Music Prime, som en del av din prenumeration.

Detta kommer dock att vara gratisversionen med olika begränsningar, till exempel oförmågan att ladda ner låtar för användning offline.

Hur får jag Spotify Premium gratis?

I den här delen kommer vi att erbjuda 100 % fungerande metoder för att få spotify premium gratis på Windows, Mac, iOS och Android. För att få ett gratis Spotify Premium-konto behöver du bara installera en smart Spotify-musiknedladdare på datorn. Som sådan föredrar de flesta användare att ha ett premiumkonto, men detta kostar pengar eftersom du måste betala en månadsavgift. På så sätt får du tillgång till Premium-funktionen samt en försäkran om att du får använda låtarna för alltid.

Detta är i princip en modifierad version av Spotify-appen, som ger dig tillgång till alla premiumfunktioner utan att du behöver prenumerera. Men om du väljer att checka ut med PayPal under betalningsprocessen får du tre månaders Spotify Premium gratis.

References: