HomeBloggCirkus arena & restaurang på djurgården ab djurgårdsslätten stockholm

Cirkus arena & restaurang på djurgården ab djurgårdsslätten stockholm

Cirkus Arena & Restaurang på Djurgården AB Djurgårdsslätten Stockholm

Är du redo för en fantastisk kväll fylld med underhållning, god mat och en oförglömlig atmosfär? Då ska du besöka Cirkus Arena & Restaurang på Djurgården AB Djurgårdsslätten Stockholm! Detta är en magisk plats där du kan se enastående shower och njuta av en härlig måltid i restaurangen. Men vad finns det egentligen att se och göra här? Låt mig berätta mer!

En arena för underhållning

Cirkus Arena är en historisk byggnad som har varit i drift sedan 1890-talet och erbjuder en unik miljö för att uppleva några av de bästa showerna i Stockholm. Här finns plats för upp till 1 650 personer och scenen är utrustad med den senaste tekniken för att ge publiken en oförglömlig upplevelse. Men det är inte bara cirkus som är i centrum, utan här går också konserter, teaterföreställningar och andra typer av evenemang.

En restaurang för alla smaker

Vid sidan av arenan hittar du restaurangen som serverar både lunch och middag till hungriga gäster. Menyn erbjuder något för alla smaker och är inspirerad av både det svenska och internationella köket. Här kan du också koppla av med en drink i baren innan showen eller efter en lång arbetsdag.

Arena detaljer Restaurang detaljer Bokning
Kapacitet upp till 1 650 personer Serverar lunch och middag Boka via telefon eller online
Utrustad med senaste tekniken Inspirerad av både svenskt och internationellt kök +46 (0) 8-120 00 604
Historisk byggnad sedan 1890 Avkopplande bar www.cirkus.se/boka

Att tänka på när du besöker

När du besöker Cirkus Arena & Restaurang på Djurgården AB Djurgårdsslätten Stockholm är det viktigt att komma ihåg följande:

  • Ta med legitimation för att säkerställa att din ålder stämmer överens med åldersgränsen för evenemanget.
  • Klä dig bekvämt och lämpligt för att sitta under en föreställning, men tänk också på att det kan vara en bra idé att ha med sig en extra tröja eftersom det kan bli kyligt inne i arenan.
  • Var ute i god tid för att hinna parkera och hitta till arenan och restaurangen.

Så tveka inte, boka din biljett idag och förbered dig för en minnesvärd kväll på Cirkus Arena & Restaurang på Djurgården AB Djurgårdsslätten Stockholm!

Relaterade artiklar