Cocopanda


Det finns många skönhetsbutiker att välja på, men en som är särskilt populär är Cocopanda. Kanske är det tack vare reklamkampanjer, deras breda utbud eller de billiga priserna. Eller också beror det kanske på den relativt långa och framgångsrika historien bakom framgången.

I den här texten vill vi både presentera och recensera Cocopanda i form av deras historia, företagsidé, hemsida och utbud. Så om du vill veta mer bakom företagets framgång, läs vidare här!

Cocopanda historia och företag

BliVakker.no var det första namnet på den populära skönhetsbutiken som blev lanserad redan år 2007. Sedan dess har butiken spridit sig till Danmark, Finland, Tyskland, Polen, Nederländerna och Sverige. 2014 fick den svenska butiken namnet Cocopanda.se och idag har de över 1 miljon kunder i Sverige.

År 2018 öppnade Cocopanda deras första fysiska butik i staden Kristiansand i Norge. De vann även PriceRunners pris “bästa e-handlare” inom kategorin skönhet år 2019, 2020 och 2021.

Det som Cocopanda arbetar efter är främst att behandla varje kund som en individ för att på så sätt erbjuda den bästa shoppingupplevelsen. De arbetar därför hela tiden med att utöka sortimentet med högkvalitativa produkter som du garanterat kommer att älska. De arbetar även efter följande riktlinjer:

 • Snabb svarstid – De är effektiva i hur de behandlar din beställning och kundtjänstärenden.
 • Smarta lösningar – De vill erbjuda dig de bästa lösningarna inom olika områden.
 • Flexibilitet – Du kan nå dem på flera kanaler och medier.
 • Engagemang – De är engagerade och har glimten i ögat.
 • Hjälpsamhet – Ställ dina frågor, uttryck funderingar eller meddela problem. De gör allt för att finnas där för dig.

Cocopanda utbud

På Cocopanda hittar du alla möjliga skönhetsprodukter inom följande kategorier:

 • Smink – Ansikte, ögon, läppar, naglar, bostar, sminkborttagning, resestorlekar, smink presentset och sminkset.
 • Hårvård – Schampo, balsam, behandling, styling, hårfärg, solprodukter till hår, curly girl method, för barn, hårvård presentset och resestorlekar.
 • Hudvård – Ansikte, händer och fötter, brun utan sol, kropp, solprodukter, K-beauty, för barn, resestorlekar och hudvård presentset.
 • Parfym – Deodorant, eau de parfum, eau de toilette, bodyspray, resestorlekar och parfym presentset.
 • Man – Hårvård, hudvård, parfym och man presentset.
 • Accessoarer – Tandvård, accessoarer till hud, elektriskt, håraccessoarer, sminkaccessoarer, smycken, accessoarer till hemmet, presentkort, researtiklar och hälsokost.

Utöver de kategorierna, som är fullspäckade av produkter och varor, kan du även hitta särskilda varumärken, bästsäljare, nyheter och en outlet. Du kan även gå in på en flik som är titulerad som “gratis” där alla gåvor finns tydligt uppradade. Där behöver du köpa produkter inom ett visst varumärke och för en viss summa, och sedan plocka ut gratis gåvor.

Är Cocopanda bra?

Förutom den fördelaktiga affärsidén som främst gynnar kunden, samt det breda och billiga utbudet, så finns det även andra fördelar. En självklar sådan är hemsidan, som inte bara är fin och inspirerande utan även tydlig och lätt att orientera sig i. Högst upp på sidan kan du dessutom söka efter specifika produkter, för att hitta dem direkt.

Vi rekommenderar absolut Cocopanda, oavsett vem du är eller vad du har för budget. Kolla in hemsidan och utbudet du också, så förstår du nog varför!