Home Blogg Dermalogica intensive moisture balance 100 ml

Dermalogica intensive moisture balance 100 ml

0
Dermalogica intensive moisture balance 100 ml

Vad är Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml?

Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml är en återfuktande kräm speciellt anpassad för torr och känslig hud. Den är formulerad med en unik kombination av fuktgivande och näringsrika ingredienser som återställer hudens skyddsbarriär och naturliga lipider för en silkeslen och smidig känsla. Med långvarig användning bidrar den till att förbättra hudens elasticitet och förebygga tecken på förtida åldrande.

Produkt Fördelar Huvudingredienser
Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml Intensiv återfuktning, förbättrad elasticitet, förebygger förtida åldrande Hydrolyserat kiselsyraprotein, vindruvskärnsextrakt, vitamin C och E

Hur använder man Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml?

För att få bästa möjliga resultat med Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml bör du använda den både morgon och kväll efter rengöring och toning av huden. Applicera en liten mängd av krämen på fingertopparna och massera in den i ansiktet och halsen med mjuka, cirkulära rörelser tills den absorberats helt av huden. Kom ihåg att vara extra varsam på känsliga områden som ögon och läppar.

Vilka är fördelarna med att använda Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml?

  • Intensiv återfuktning för torr och känslig hud
  • Förbättrar hudens skyddsbarriär och naturliga lipider
  • Förbättrar hudens elasticitet och förebygger tecken på förtida åldrande
  • Innehåller näringsrika ingredienser som vårdar och återställer huden

Vem rekommenderas att använda Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml?

Denna kräm rekommenderas särskilt för personer med torr och känslig hud som upplever att deras hud känns stram och obehaglig, eller saknar lyster och vitalitet. Det är en skonsam men effektiv fuktgivande lösning för att vårda och skydda huden samtidigt som den hjälper att bevara en ungdomlig och fräsch utstrålning.