Georg Ramberg – känd far, känd bror


male1

Georg Ramberg är mannen som har både en känd far och en känd bror. Börjar vi med fadern så är Örjan Ramberg Georg Rambergs far. Detta var kanske inte så svårt att lista ut, givet deras gemensamma efternamn. Broder, eller för att vara korrekt, halvbrodern, är den döde artisten Einar.

Korta fakta om Georg Ramberg

Vem?Son till Örjan Ramberg, halvbror med Einar
Hur gammal?24 år
Bor?Verkar ha hemlig adress
Varför?Känd för att vara son och bror till kändisar

Lena Nilsson mamma till Georg Ramberg

Georg Ramberg är son till Lena Nilsson som är skådespelerska. Lena är även mor till artisten Einar. Det senaste årets mediebevakning kring Lena Nilsson har i mångt och mycket handlat om hennes sorg efter Georg Rambergs yngre halvbror Einars död. Lena Nilsson har i ett antal personliga inlägg på bland annat instagram uttryckt sin stora sorg över sonens alltför tidiga bortgång. 

Georg Ramberg själv ges inte mycket plats i media och det är svårt att ens hitta några bilder på honom. Inte heller slagningen “Georg Ramberg Marley Cantavenera” ger någonting. Eventuellt använder han inte namnet Georg så frekvent utan lystrar till vardags till ett annat namn. Oavsett vad så är det svårt att få reda så mycket mer om hans relation till sin mamma Lena Nilsson.

Örjan Ramberg, far till Georg Ramberg

Desto mer går det att få fram om Örjan Ramberg, Georg Rambergs kände far. Örjan Ramberg är en känd skådespelare för hela svenska folket, med uppträdande på de stora scenerna runt om i landet. De senaste åren har Örjan Ramberg fått utstå mycket kritik, efter den uppmärksammade Josefin Nilsson dokumentären. Örjan Ramberg, Georg Rambergs far, var den pojkvän som blev dömd för misshandel av Josefin Nilsson, och som pekats ut som en orsak till Josefin Nilssons dåliga mående som till slut ledde fram till hennes alltför tidiga död. 

I en intervju med Örjan Ramberg framgår det mellan raderna att Georg Ramberg tagit Josefin Nilsson i försvar gentemot sin far. Örjan Ramberg verkar i artikeln ångerfull och ger en bild av att han inte alltid varit den mest närvarande och tillgängliga fadern i sammanhanget. Örjan Ramberg hoppas också att han i framtiden skall kunna reparera förhållandet till sina söner.

Georg Ramberg, Einar är hans halvbror

Även bland syskonen till Georg Ramberg hittar vi kändisar. Einar, den kände rapartisten som mördades i Hammarby Sjöstad, är Georg Rambergs halvbror. Einar och Georg har, som vi nämnde innan, samma mor i Lena Nilsson. Den mediala uppståndelsen kring Einar har som bekant varit enorm. Mordet hade alla de ingredienser som behövdes för att kvällstidningarna skulle kasta sig över det. Kopplingen mellan Einar och den kriminella världen, och den kidnappning och den knivskärning Einar var inblandad i före mordet, kryddar hela händelsen ännu mer. 

Flashback är en av de platser där spekulationerna gått extra vilda. Georg Ramberg omnämns på Flashback i regel i samband med spekulationerna kring Einar. Det har dock inte hindrat Flashbacks privatspanare att diskutera om Georg Ramberg har instagram konto eller inte, och om det i så fall där finns något som kan hjälpa dessa samhällets hjältar att lösa mordgåtan. 

Georg Ramberg är inte Georg Jacob Ramberg

Även om det inte går att få fram många detaljer om Georg Ramberg, så vet vi i alla fall att han inte är Georg Jacob Ramberg. Georg Jacob Ramberg är en känd norsk industriman som är betydligt äldre än Georg Ramberg. Utöver uppgiften om att Georg Ramberg tagit Josefins, alltså Nilssons parti gentemot fadern, Örjan Ramberg, så finns det inte mycket om denne unge man. 

Att slå på George Ramberg plus Mingus Lindqvist ger inte det heller någon intressant information. Kanske är det så att Georg Ramberg precis som många andra i släkter där majoriteten är kändisar, helt enkelt inte trivs med ett liv i rampljuset. Vi hoppas att Georg Ramberg får det liv han önskar sig, och att han kommer över de sorger det måste innebära att ha en halvbror som mördats och en far som av många stämplats som skyldig till den folkkära artisten Josefin Nilssons död.

Viktigt om Georg Ramberg

  • Son till Örjan Ramberg
  • Son till Lena Nilsson
  • Halvbror till Einar
  • Verkar vilja ha ett privatliv