HomeBloggHur länge ska man koka ägg?

Hur länge ska man koka ägg?

Hårtkokta ägg (med skalet intakt eller skalade) kan förvaras i kylskåpet i upp till sju dagar enligt USDA. Hårtkokta ägg (med skalet intakt eller skalade) kan förvaras i kylskåp i upp till sju dagar enligt USDA. Det händer ibland att ett ägg spricker när det kokar och att en del av den inre vitan och till och med gulan läcker ut. Hårtkokta ägg (med skalet intakt eller skalade) kan förvaras i kylskåp i upp till sju dagar enligt USDA.

När jag ville veta hur länge man ska koka ägg frågade jag min mamma eftersom hon gör en imponerande mängd hårdkokta ägg till min pappa varje vecka. När jag ville veta hur länge man ska koka ägg frågade jag min mamma eftersom hon gör en imponerande mängd hårdkokta ägg till min pappa varje vecka. Lägg äggen i en medelstor kastrull och täck dem med kallt vatten med 1 tum.

References:

Relaterade artiklar