Home Blogg Hur många mästerskap har zlatan vunnit?

Hur många mästerskap har zlatan vunnit?

0
Hur många mästerskap har zlatan vunnit?

Zlatan Ibrahimovic tvingades utgå i den 28:e minuten på grund av en fotledsskada, vilket gjorde att Olivier Giroud fick leda ledningen för hemmalaget. Zlatan Ibrahimovic tvingades utgå i den 28:e minuten på grund av en fotledsskada, vilket gjorde att Olivier Giroud fick leda ledningen för hemmalaget. Zlatan Ibrahimovic gjorde i genomsnitt nästan ett mål per match med LA Galaxy och visade varför han anses vara en av sin generations bästa spelare. Zlatan Ibrahimovic har avslöjat att han blev kontaktad för karriärråd av Kylian Mbappe – och sa till honom att lämna Paris Saint-Germain för Real Madrid.

Han betraktas allmänt som en av de bästa anfallarna genom tiderna. Han har vunnit troféer i de största ligorna i Europa och lett sina lag med sin otroliga fysik, tekniska förmåga och avslut.

Hur många mästerskap har Zlatan vunnit?

Ibra hade bara en ligatitel i sitt namn vid denna tidpunkt efter att ha vunnit det holländska mästerskapet föregående säsong. Och svepte Arsenal åt sidan i åttondelsfinalen för att ge Zlatan en seger över engelskt motstånd han gjorde till och med två mål på Emirates. Vi erbjuder dig kändisarnas högprestationstavla från bowlinghallen All Star Lanes i Manchester som bevis på att Zlatan inte kunde överträffa flera av sina rivaler i Premier League, eller till och med Michael Buble. Han har spelat för några av de största klubbarna i Europa och lyckats samla ihop inte mindre än 10 ligatitlar i sex olika länder.

Liverpool höll dock stånd och spelade oavgjort 0-0 i Turin och det blev två kvartsfinalutgångar på tre år för Zlatan.

Hur säger man Zlatan Ibrahimovic?

.

References: