Inturotel cala esmeralda beach hotel & spa


Introduktion till Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa

Låt mig presentera dig för en fantastisk semesterupplevelse på Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa. Detta lyxiga hotell och spa ligger på den vackra ön Mallorca och erbjuder en underbar miljö för en avkopplande och minnesvärd vistelse. Här får du njuta av förstklassiga faciliteter, härliga stränder och fantastisk service i en avkopplande atmosfär. Så, vad väntar du på? Låt oss ta en närmare titt på allt det här underbara hotellet har att erbjuda!

Faciliteter och tjänster

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa erbjuder en rad fantastiska faciliteter och tjänster för att göra din vistelse så bekväm och njutbar som möjligt. Här finns ett fullt utrustat spa, flera pooler, träningscenter, restauranger och barer samt en rad aktiviteter och underhållning för både vuxna och barn.

Facilitet Tjänster Övrigt
Spa Massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar Måste bokas i förväg
Pooler Uppvärmda, barnpool Gratis solstolar
Träningscenter Gym, yoga, pilates Instruktion och klasser tillgängliga
Restauranger & barer Buffé, à la carte, snackbar Internationell och lokal mat

Boendealternativ

När det gäller boende finns det ett brett utbud av rum och sviter att välja mellan på Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa. Här är några av de bästa alternativen:

  • Standardrum: Mysiga och komfortabla rum för upp till två personer, med balkong eller terrass och utsikt över trädgården eller poolen.
  • Superiorrum: Större rum med kapacitet för upp till tre personer, elegant inredda och med en privat balkong eller terrass.
  • Sviter: Lyxiga och rymliga sviter för upp till fyra personer, med separat vardagsrum och sovrum, samt en stor terrass med utsikt över havet eller trädgården.

Aktiviteter och utflykter

Förutom att koppla av på hotellet och njuta av alla dess faciliteter, kan du också utforska den vackra ön Mallorca och dess många sevärdheter. Här är några aktiviteter och utflykter du kan göra under din vistelse:

  1. Utforska den charmiga staden Cala d’Or, med sina butiker, restauranger och nattliv.
  2. Utforska den fantastiska Parc Natural de Mondragó, med sina vackra stränder, vandringsleder och fågelskådning.
  3. Gör en båttur längs kusten och upptäck Mallorcas magnifika vikar och stränder.
  4. Spela golf på någon av öns många högkvalitativa golfbanor.

Slutord

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa är utan tvekan en utmärkt plats för en avkopplande och oförglömlig semester. Med dess breda utbud av faciliteter, vackra om