Isntree hyaluronic acid watery sun gel


Solen skiner och du vet vad det betyder – det är dags att ta fram solskyddet! Men vad sägs om att prova något nytt och häpnadsväckande denna säsong? Låt mig presentera dig för Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel, en solkräm som inte bara skyddar din hy utan även återfuktar den.

Hur fungerar Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel?

Det speciella med Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel är att den kombinerar solskydd med en hög koncentration av hyaluronsyra som verkar återfuktande för din hud. Hyaluronsyra är känt för sin förmåga att binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Genom att applicera den här solkrämen kan du hålla din hud återfuktad och skyddad mot solens skadliga strålar samtidigt.

Vad är fördelarna?

Förutom att skydda huden från solens skadliga strålar och återfukta, har Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel en lätt konsistens som snabbt absorberas av huden. Det innebär att du inte behöver känna dig kladdig eller fet efter att ha applicerat solkrämen. Den är även mycket mild, både parfym- och parabenfri, vilket gör den passande för alla hudtyper och känsliga hyar.

Produkt SPF Huvudingredienser
Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel SPF50+ Hyaluronsyra, grönt teextrakt, centella asiatica-extrakt, niacinamid

Hur applicerar jag den?

  1. Rengör och torka ditt ansikte innan applicering.
  2. Applicera en generös mängd av Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel på ansikte, hals och andra utsatta områden.
  3. Massera in produkten i huden tills den absorberas helt.
  4. Kom ihåg att återapplicera efter simning eller svettning för att bibehålla skyddet.

Varför är den bättre än andra solskyddsprodukter?

Isntree Hyaluronic Acid Watery Sun Gel sticker ut från mängden genom att erbjuda solskydd med hög SPF (SPF50+), samtidigt som den verkar återfuktande för huden tack vare hyaluronsyran. Dessutom är den fri från skadliga ämnen och passar alla hudtyper, vilket gör den till en utmärkt solkräm att investera i för den kommande solsäsongen. Saknar du fortfarande något hjälpande i solen?