Kjell och company mall of scandinavia


Kjell & Company i Mall of Scandinavia

Kjell & Company är en populär butik för alla teknikentusiaster, och Mall of Scandinavia är lyckligt lottade över att ha en sådan butik i sina lokaler. Det som gör just Kjell & Company butiken i Mall of Scandinavia så speciell, kan vara den stora variationen av elektronik och prylar tillgängliga för kunderna eller kanske den utmärkta kundservice som erbjuds.

Varför besöka Kjell & Company?

När man besöker Kjell & Company i Mall of Scandinavia förväntas man träffa en värld av elektronik och teknik. Känner du dig lite vilse ibland när det gäller teknik? Inga problem! Här kommer du att stöta på kunnig och vänlig personal som kan vägleda dig och ge råd om rätt produkter för dina behov. Oavsett om du letar efter den senaste smarttelefonen, hörlurar eller kanske en ny smartklocka, kan du vara säker på att hitta det här.

Butik Adress Öppettider
Kjell & Company Mall of Scandinavia, Stjärntorget 2, 169 79 Solna Mån-Fre: 10:00 – 21:00
Lör: 10:00 – 20:00
Sön: 11:00 – 19:00

Och som om detta inte räckte, erbjuder de många olika kategorier att utforska:

  • Mobil & GPS
  • Datorer & Nätverk
  • TV & Bild
  • Ljud & HiFI
  • Smarta Hem
  • El & Verktyg

För alla åldrar och intressen

Vad som är riktigt häftigt med Kjell & Company i Mall of Scandinavia, är att det finns något för alla åldrar och teknikintressen. Oavsett om du är en tekniknoja eller bara en förälder som letar efter något roligt och spännande för ditt barn, kommer du med stor sannolikhet att hitta något passande här.

Känner du att du är redo att ta steget in i morgondagens teknikvärld? Tveka inte, besök Kjell & Company i Mall of Scandinavia och upplev de stora möjligheterna som deras produkter kan erbjuda. Vem vet, du kanske kommer att gå hem med en ny gadget som kommer att förenkla och förbättra din vardag!