Home Blogg Lena philipsson jag är ingen älskling

Lena philipsson jag är ingen älskling

0
Lena philipsson jag är ingen älskling

Vem är Lena Philipsson?

Lena Philipsson är en svensk sångerska och låtskrivare som har gjort sig känd under artistnamnet “Lena Ph”. Hon har varit aktiv i musikbranschen sedan 1980-talet och har släppt flera framgångsrika album och låtar.

Låten “Jag är ingen älskling”

Låten “Jag är ingen älskling” är en av Lena Philipssons mest kända låtar. Låten släpptes år 2008 och blev en stor hit i Sverige. Texten handlar om att stå på sig och att inte låta andra styra över ens liv. Många fans har identifierat sig med budskapet i låten och Lena har verkligen lyckats att skapa en känslofylld melodi som påverkar lyssnarna på ett djupt plan.

År Album Betydelse
2008 Jag är ingen älskling Låten släpptes som en singel och blev en hit i Sverige
2010 Idioter Albumet innehåller låten “Jag är ingen älskling” och nådde 1:a platsen på svenska försäljningslistan
2020 Starkare Lena Philipsson fortsätter sin karriär och släpper en ny singel efter 12 år från “Jag är ingen älskling”

Karriären efter låten “Jag är ingen älskling”

Efter succén med “Jag är ingen älskling” har Lena Philipsson fortsatt att vara en aktiv och framgångsrik artist. Hon har släppt flera album, deltagit i TV-program och hållit konserter runt om i Sverige.

Till sist…

Lena Philipsson är en inspirerande artist som har berört många människor med sin musik och hennes låt “Jag är ingen älskling” är ett bra exempel på det. Vilken låt av Lena är din favorit? Hur har hennes musik påverkat dig genom åren? Varför inte dela dina tankar med andra och sprida kärleken till musiken?

  • Lena Philipsson – Jag är ingen älskling
  • Lena Philipsson – Idioter
  • Lena Philipsson – Starkare