Home Blogg Linn Andersson – mamman som klarar allt 

Linn Andersson – mamman som klarar allt 

0
Linn Andersson – mamman som klarar allt 

Linn Andersson syntes i tv för första gången 2017. Då var hon med i inspelningen av tredje säsongen av det omtyckta programmet “Unga mammor”. Därefter har hennes karriär snurrat vidare med toppfart och hon är nu en av Sveriges största influencers. Men inget gott som inte har något ont med sig, hon har även fått utstå en hel del kritik och hat. Vad har hon då gjort för att förtjäna detta?

Snabbfakta om Linn Andersson

NamnSandra Linn Andersson
Ålder24 (född 25 januari 1998)
YrkeBloggare, influencer
Känd förMedverkat i tv-programmet “Unga mammor”, driver en framgångsrik blogg samt instagramkonto

Vem är Linn Andersson?

Linn Andersson är en ung tjej från Frövi i Örebro län. Hon är främst känd för sin medverkan i tv-programmet “unga mammor”. Efter det tog hennes sociala mediekarriär fart och hennes Instagramkonto har numera över 92 000 följare. Hon var redan från början inställd på att arbeta som influencer och hennes hårda arbete har lönat sig. 

Linn är en målinriktad ung kvinna som nu tagit steget till att börja utbilda sig och vill i framtiden arbeta som florist. Linn startade sin blogg i januari 2013, långt innan hon blev gravid första gången. I bloggen skriver hon om sitt liv och framförallt om allt som har med barnen att göra. Hennes och dåvarande sambon Marcus första barn kom i september 2017 och sedan dess har hon fått två till.

Linns barn:

  • Tindra, 5 år
  • Juvelia, 2,5 år
  • Belle, 8 månader

Rykten om Linn Andersson

Linn Andersson är som alla typiska influencers mycket öppen med sitt liv, främst på Facebook och Instagram där hennes barn är en stor del av hennes image. Att hon fått tre barn med tre olika pappor är inget som berör henne, men det stör många andra. På internetforumet Flashback skrivs en hel del om henne och som så ofta nuförtiden gömmer sig användarna bakom hemliga identiteter och skriver det ena avskyvärda inlägget efter det andra om henne. 

Säga vad man vill om dessa rykten, men hennes starka moderskänsla och kärlek till sina barn lyser starkt igenom alla hennes inlägg och även när man träffar henne på stan. Linn bor numera i ett radhus i Örebro som hon är väldigt mån om att berätta att hon köpt själv för sina egna pengar. Då hon varit utsatt för mycket näthat och elaka rykten har det blivit allt viktigare för henne att poängtera att hon utan problem klarar sig bra själv. Detta genererar såklart nya rykten om att hon blivit singel igen, men hennes Instagramkonto pekar på motsatsen.

Linn Andersson och hennes namne

Att Linn Andersson är ett relativt vanligt namn går inte att ta miste på. Det dyker upp hela 346 personer vid en sökning på hitta.se. En namne återfinns i en lokal handbollsklubb och en annan syns i tidningsreportage med en ljus framtid inom sporten golf. Det är dock inte så konstigt att sökningen genererar många resultat. Enligt scb.se blev “Andersson” år 2021 återigen det vanligaste efternamnet i Sverige.

Lista på de fem vanligaste efternamnen i Sverige 2021:

  • Andersson
  • Johansson
  • Karlsson
  • Nilsson
  • Eriksson

Att Jan Guillous dotter dyker upp är inte så konstigt då hon går under namnet Ann Linn Guillou, och till sammanhanget hör att hon ofta omnämns i diverse artiklar och nyheter tillsammans med sin före detta fru Sandra Andersson. Ann Linn Guillou och Sandra Andersson har varit ett par länge och de har två barn tillsammans. De är numera skilda men är fortfarande nära vänner. En annan Linn som dyker upp är en mycket omtyckt mäklare från Göteborg. Linn Göhlin Andersson arbetar för den högt ansedda mäklarbyrån Bjurfors. 

Bloggaren Linn Andersson

Det är inte bara Linn Andersson som vi nämnt ovan som driver en blogg, det finns även en annan Linn med samma efternamn som driver en blogg. Den bloggen har ett helt annorlunda utseende då den handlar om den tuffa världen inom travet. Här skriver Linn Andersson om allt inom travhästägande. Linn arbetar som jurist, författare och bloggare och äger även ett flertal travhästar.

Linn har hamnat i rampljuset ett flertal gånger och senast det brann till ordentligt på löpsedlarna var när hon i juli 2017 lade upp en tweet samt ett Facebookinlägg om att samarbetet med den världsberömda travkusken Björn Goop upphört. I november samma år hade det även kommit fram flera stämningsansökningar mot Goop där Linn Andersson företräder andelsägarna till de hästar som Björn haft i träning.