Mitt stora feta grekiska bröllop 2


Vad handlar Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop 2 om?

Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop 2 är en förlängning av den populära romantiska komedin från 2002. Den här gången får du följa familjen Portokalos återigen, men nu får vi bland annat uppleva ännu ett storslaget bröllop. Den här filmen fokuserar inte bara på det grekisk-amerikanska äktenskapet mellan Toula och Ian, utan vi får även ta del av en rad andra kärleksintriger och familjeförvecklingar.

Viktigaste skådespelarna i Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop 2

I filmen Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop 2 får vi återigen möta många av de älskade karaktärerna från den första filmen. Huvudrollsinnehavarna Nia Vardalos och John Corbett återvänder som det charmiga paret Toula och Ian. Andra noterbara skådespelare inkluderar Michael Constantine som Gus, Lainie Kazan som Maria och Gia Carides som Nikki. Men låt oss inte glömma nya tillskott som Elena Kampouris, som spelar parets tonårsdotter, Paris.

Skådespelare Roll Tidigare känd från
Nia Vardalos Toula Portokalos Mitt stora feta grekiska bröllop (2002)
John Corbett Ian Miller Sex and the City (1998-2000)
Michael Constantine Gus Portokalos Mitt stora feta grekiska bröllop (2002)
Lainie Kazan Maria Portokalos Mitt stora feta grekiska bröllop (2002)

Varför ska man se Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop 2?

Om du älskade den första filmen kommer du garanterat att få ditt lystmäte även med Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop 2. Den erbjuder samma slags värme, humor och kärlek som gjorde den första filmen till en succé. Den har också en känsla av nostalgi, då vi får återvända till de karaktärer och relationer vi en gång lärt känna och älska. För att inte tala om den grekiska kulturen och traditionerna som får stor plats på duk – det är som att få en inblick i en färgsprakande och varm värld av familj och kärlek.

Kuriosa om filmen

  • Filmen hade premiär 2016, hela 14 år efter att den första filmen kom ut.
  • Nia Vardalos, som spelar huvudrollen som Toula, är även manusförfattaren till båda filmerna.
  • Den långa tidsskillnaden mellan de två filmerna har förklarats med att Vardalos ville skapa en trovärdig story om hur Toulas och Ians liv utvecklats och hur deras dotter Paris vuxit upp.