Home Blogg Purito deep sea pure water cream

Purito deep sea pure water cream

0
Purito deep sea pure water cream

Vad är Purito Deep Sea Pure Water Cream?

Purito Deep Sea Pure Water Cream är en återfuktande och närande ansiktskräm som utnyttjar kraften i djuphavs vatten. Den innehåller en hög koncentration av mineraler och spårämnen som hjälper till att ge näring åt din hud samtidigt som den återfuktar och hjälper en att uppnå en ungdomlig, frisk och strålande hudton. Kom ihåg att en väl återfuktad hud är hemligheten till en ungdomlig och frisk utseende!

Hur använder man Purito Deep Sea Pure Water Cream?

För att få bästa möjliga resultat, rekommenderas att du applicerar Purito Deep Sea Pure Water Cream efter rengöring och toning av ansiktet. Ta en lämplig mängd kräm – inte för mycket, men tillräckligt för att täcka hela ansiktet. Applicera krämen jämnt över hela ansiktet med mjuka rörelser och klappa försiktigt för att hjälpa huden absorbera de närande ingredienserna.

Vad gör den unik?

Det som gör denna kräm unik är inte bara dess användning av djuphavs mineraler för återfuktning utan även dess sammansättning av naturliga ingredienser som verkar återfukta och lugna huden utan att irritera den. Här är en lista över några av de viktigaste ingredienserna och deras effekter på huden:

  • Djuphavsvatten: Rik på mineraler och spårämnen, återfuktar och lugnar huden.
  • Panthensol: Är en återfuktande och lugnande ingrediens.
  • Niacinamid: Hjälper till att förbättra hudtonen och textur.
  • Adenosin: Verkar för att minska rynkor och fina linjer.
Ingrediens Fördel Säkerhet
Djuphavsvatten Återfuktar och lugnar huden Hög
Panthensol Återfuktande och lugnande Hög
Niacinamid Förbättrar hudton och textur Mellan
Adenosin Minskar rynkor och fina linjer Hög

Är den lämplig för alla hudtyper?

Purito Deep Sea Pure Water Cream är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hy, eftersom den innehåller naturliga och lugnande ingredienser som inte irriterar huden. Så oavsett om du har torr, fet, kombinerad eller känslig hy, kan denna kräm vara en fantastisk addition till din hudvårdsrutin!