Siru Mobile, allt du behöver veta om betaltjänsten


Timo Hakanpää lanserade mobila betaltjänstföretaget Siru Mobile 2011. Bolaget är beläget i Helsingfors, Finland, och har ett antal internationella kontor. Användare kan betala för varor och tjänster med sina smartphones med hjälp av denna tjänsteleverantör. Avgifterna läggs helt enkelt på telefonräkningen i slutet av månaden.

Det utvecklades av en grupp människor som insåg att det fanns ett behov på marknaden av en mer bekväm metod för att betala för varor och tjänster när de var på språng. Siru Mobile accepterar för närvarande endast telefonnummer från Storbritannien, Sverige och Finland.

Information om Siru Mobile

Betalningar kan göras utan bankkort eller konto hos Siru. Välj bara Siru från rullgardinsmenyn på den valda webbplatsens betalningssida och följ instruktionerna på skärmen. Endast en textmeddelandekod kan användas för att verifiera ett telefonnummer på tjänsten. Människor som tror på konspirationer borde vara extatiska. Siru eliminerar behovet för kunder att avslöja ekonomisk eller personlig information till handlare. När månaden är slut läggs beloppet på telefonräkningen till.

Siru, företagets nya plånbok, släpptes precis. För att använda den anger du helt enkelt ditt telefonnummer och summan pengar du vill lägga till ditt konto. Plånboken är helt gratis och kan användas på alla plattformar, inklusive stationära datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Tills vidare finns Siru Wallet endast i de nordiska länderna, men det förväntas förändras inom en snar framtid. De har också för avsikt att öppna en Siru Shop, som nu är i beta.

Ett Secure Socket Layer (SSL) används av Siru för att skydda transaktioner. Den skyddar din personliga information genom att kryptera den och aldrig tillåta att den delas eller läcker. Dessutom håller verksamheten koll på alla transaktioner och begränsar deras användning om något ser fel ut. Ett stort plus för Sirus säkerhet är att det helt enkelt kräver ditt telefonnummer, inte någon annan personlig information som ditt namn eller kreditkortsnummer.

Var kan den användas?

En av de snabbast växande betalningsleverantörerna i världen är Siru Mobile. Som ett resultat kan det hittas i nätbutiker och andra sajter som tar mobilbetalningar. Tjänsten kan också användas som insättningsmetod på tiotals spelwebbplatser och casinon som accepterar Siru.

Siru är för närvarande endast tillgängligt för användare i Storbritannien, Sverige och Finland, men utländska kunder kan skaffa appen via internationella webbplatser. Endast ett lokalt telefonnummer behövs.

En lista med både positiva och negativa aspekter.

Det är viktigt att väga för- och nackdelar med att använda Siru Mobile som betalningsmedel innan du fattar ett slutgiltigt beslut. Följande är de mest avgörande övervägandena att tänka på när du fattar ett beslut.

Fördelar:

En mobiltelefon är allt som krävs. Det finns inga bärbara datorer eller komplicerade registreringar. Transaktioner är enkla och snabba.

Det är alltid bättre att köpa nu än att vänta med att betala senare. Ett köp kan göras av vem som helst, även om de inte har pengarna tillgängliga för tillfället.

Siru Mobile kan blockeras på vissa webbplatser för att förhindra impulsköp och tvångsmässiga köp.

Förenkla ditt dagliga liv med Siru Wallet.

Nackdelar:

Endast tillgängligt i Storbritannien, Sverige och Finland för närvarande.

Gränser per månad (500 £ i Storbritannien, 4 500 kronor i Sverige och 150 € i Finland) beskrivs i följande tabell.

Spelare kommer fortfarande att kräva ett separat konto för uttag eftersom detta inte är tillgängligt.

Slutsats

Snabbt och säkert, Siru är det bästa alternativet för individer som vill betala från sina mobila enheter. Förutom att det inte kräver ett bankkonto, låter det dig också betala för tjänsterna med en liten fördröjning. Siru har också några nackdelar att överväga. Det finns till exempel månadsgränser och ett något begränsat geografiskt område. Det är möjligt att om dessa nackdelar inte avskräcker människor, kan Siru vara ett utmärkt alternativ för snabba och bekväma transaktioner.