Solna station till mall of scandinavia


Resan från Solna station till Mall of Scandinavia

Är du på väg till Mall of Scandinavia och befinner dig på Solna station? Inga problem! I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du lättast tar dig från Solna station till Mall of Scandinavia. Innan vi dyker in i själva navigeringen, låt oss ta en titt på lite grundläggande information om de två platserna.

Plats Adress Avgångar
Solna station Solna torg 1, 169 56 Solna Var 10:e minut (ca)
Mall of Scandinavia Stjärntorget 2, 169 79 Solna Över 200 butiker

Ta dig från Solna station till Mall of Scandinavia

Från Solna station kan du enkelt och smidigt ta dig till Mall of Scandinavia på flera olika sätt. Här är några alternativ att välja mellan:

Tvärbanan

Hoppa på tvärbanan (nr 22) mot Sundbyberg och kliv av på nästa station som är just Mall of Scandinavia. Resan tar bara några minuter, så det är ett snabbt och enkelt sätt att ta sig dit.

Pendeltåget

Ta pendeltåget från Solna station mot Kungsängen eller Bålsta och kliv av vid första stoppet, som är Solna strand. Promenera sedan cirka 10 minuter till Mall of Scandinavia.

Gångavstånd

Mall of Scandinavia ligger faktiskt inte alls långt från Solna station. Det går att promenera och det tar omkring 15-20 minuter. På så sätt sparar du både pengar och miljö!

Sammanfattningsvis:

  • Tvärbanan: ca 3 minuter
  • Pendeltåg + promenad: ca 10-15 minuter
  • Gångavstånd: ca 15-20 minuter

Så vad väntar du på? Nu när du vet hur enkelt det är att ta sig från Solna station till Mall of Scandinavia kan du ge dig ut på shoppingäventyr. Och vem vet, kanske hittar du en ny favoritbutik eller restaurang där?