Ta bort bakgrund på bild iphone


Ta bort bakgrund på bild iPhone – Steg för steg

Att ta bort bakgrund på en bild med hjälp av din iPhone är både smidigt och enkelt. Allt som krävs är några steg, och voilà, bakgrunden är borta. I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du enkelt kan ta bort bakgrund på bild iPhone. Är du redo att bli en fena på att ta bort bakgrunder? Låt oss börja!

App Funktioner Pris
Adobe Photoshop Mix Återkopplingsmask,sammanfoga bilder Gratis
Background Eraser Automagisk extrahering, manuell borttagning Gratis, Premium från 59 kr
Superimpose Studio Avancerad bakgrundsborttagning, lager 59 kr
remove.bg Ai-baserad, enkel extrahering Gratis, betalversion finns

Steg 1: Välj en app

Det finns många bra appar som kan hjälpa dig att ta bort bakgrunden på en bild. Läs igenom listan jag har skapat ovan och välj den app som passar dig bäst. Vissa appar är mer avancerade än andra, vilket kan vara en fördel om du behöver mer kontroll över borttagningen. Testa dig fram! Inom kort kommer du hitta din favorit.

Steg 2: Ladda upp bilden

När du har valt en app och laddat ned den på din iPhone är det dags att ladda upp bilden. Öppna appen och leta efter ett alternativ såsom “importera” eller “välj bild”. När du har hittat rätt bild klickar du på den för att öppna redigeringsgränssnittet.

Steg 3: Ta bort bakgrunden

Varje app har sin egen metod för att ta bort bakgrunden, men processen bör vara någorlunda likartad. Leta efter verktyg såsom “brusreducerare”, “skuggningsborttagare” eller “kontursudd”. Om appen har ett “automatiskt” alternativ kan du prova det först för att se hur det fungerar.

  • Om du använder en app med automatisk borttagning (t.ex. remove.bg), bör bakgrunden extraheras på egen hand. Då behöver du bara spara resultatet.
  • För appar som kräver manuell borttagning (t.ex. Background Eraser) kan du följa med redigeringsverktyget för att ta bort bakgrunden runt objektet i bilden.

Steg 4: Spara bilden och njut av ditt mästerverk!

När du är nöjd med resultatet är det dags att spara bilden. Klicka på “spara” eller “exportera” och välj formatet du vill ha (vanligtvis .PNG eller .JPEG). Nu kan du njuta av din perfekta bild utan bakgrund och använda den i alla sammanhang du vill.

Vad väntar du på? Sätt igång och testa att ta bort bakgrund på bild iPhone idag!