HomeBloggVar är Victoria Silvstedt nu?

Var är Victoria Silvstedt nu?

Wikipedia Hon tillbringar sina dagar på några av världens mest glamorösa platser. victoria silvstedt föddes den 19 september 1974 i Skelleftehamn och växte upp i Bollnäs. Victoria Silvstedt föddes den 19 september 1974 i Skelleftehamn och växte upp i Bollnäs. Victoria Silvstedt såg fantastisk ut när hon njöt av en promenad på stranden i Miami på torsdagen.

Karin Victoria Silvstedt är en svensk modell, skådespelerska, sångerska och tv-personlighet.

Var befinner sig Victoria Silvstedt nu?

Den svenska modellen victoria silvstedt trotsade sin ålder när hon visade upp en avslöjande endelös klänning när hon plaskade runt i havet på semestern i Mykonos. Den 46-åriga modellen såg fantastisk ut i den vita tvådelade klänningen som hade en bröstförstärkande volang och matchande axlar med lågt hängande underdel. Den blonda snyggingen, 41, solar för närvarande på den grekiska ön tillsammans med sin affärsman och pojkvän Maurice Dabbah.

Varför är Victoria Silvstedt känd?

Silvstedt har presenterat många tv-program och tv-specials runt om i världen sedan 1990-talet. Victoria är numera en framgångsrik daytrader och investerare i nystartade företag och har hängt upp sina modell- och skådespelarklackar för att leva en mer balanserad livsstil.

Hur gammal är Victoria Silvstedt?

Karin victoria silvstedt (född 19 september 197) är en svensk modell, skådespelerska, sångerska och tv-personlighet. Victoria Silvstedt lever och mår bra och är en kändismodell Vid en ålder av 47 år är Victoria Silvstedts längd 5′ 11″.

References:

Relaterade artiklar