Home Blogg Varför gick avicii bort?

Varför gick avicii bort?

0
Varför gick avicii bort?

Vid 16 års ålder började Bergling lägga ut sina remixer på forum för elektronisk musik, vilket ledde till hans första skivkontrakt. a. Aviciis musik har hjälpt mig att övervinna några av de mörkare dagarna i mitt liv och påminner mig om att aldrig sluta söka efter ljuset. Bergling förklarade att namnet Avicii betyder den lägsta nivån i det buddhistiska helvetet och att han valde detta namn eftersom hans riktiga namn redan användes när han skapade sin Myspace-sida.

Bergling förklarade att namnet Avicii betyder det buddhistiska helvetets lägsta nivå och att han valde namnet eftersom hans riktiga namn redan användes när han skapade sin Myspace-sida. Avicii föddes Tim Bergling 1989 som son till en svensk sitcomskådespelerska och en affärsman.

Hur mycket pengar är avicii värd?

Med tanke på hans rikedom och hur välgörenhetsinriktad Avicii var är det förvånande att han dog utan testamente. Avicii var en populär svensk DJ som också är en välkänd musikproducent, låtskrivare och elektronisk musiker också. Om du inte är under 35 år eller ett fan av elektronisk dansmusik har du kanske aldrig hört talas om den svenske musikern, super-DJ:n och musikproducenten Avicii, även om du troligen hört hans mest populära låt, Wake Me Up, spelas vid något tillfälle. Avicii är en välkänd YouTube-kanal som täcker musik och har lockat 19,6 miljoner prenumeranter på plattformen.

Många musikpublikationer krediterar Avicii som en av de DJ:s som först förde in den elektroniska musiken i Top 40-hitsområdet.

References: