Vem är Olof K Gustafsson?


Han är född den 14 maj 1993 och startade sitt första företag när han var 13 år gammal. Vid 17 års ålder hade han fyra olika företag och idag är han VD för det ökända företaget Escobar Inc. Ja, det är samma Escobar som du tänker på. Pablo Escobar var en ökänd kartell-ledare i Colombia och idag är det Pablos bror, Roberto Escobar, som tillsammans med Olof K Gustafsson driver familjens företag.

Snabba frågor och svar

  • Vad ligger Olof K Gustafsson förmögenhet på och hur mycket är Olof K Gustafsson net worth?

Hans net worth är ungefär 55 miljoner amerikanska dollar, vilket nästan blir 559 miljoner i svenska kronor. Hur mycket hans förmögenhet ligger på har han valt att inte berätta.

  • Vad står K för i hans namn?

Bokstaven K står för hans andranamn, som är Kyros.

  • Olof K Gustafsson Bitcoin, vad är kopplingen?

Bitcoin är en decentraliserad virtuell valuta, vilket betyder att de inte tillhör ett specifikt företag. Gustafsson försökte för några år sedan att registrera varumärket, utan att lyckas.

  • Vem är Olof K Gustafsson fru?

Han är gift och har barn med Svetlana. Gustafsson är dock noga med att hålla sin familj borta från rampljuset, vilket är anledningen till att det inte finns många bilder på dem tillsammans.

Simpsons

När Olof var 17 år gammal drev han som sagt fyra olika företag. Ett av dem var Serieplaneten, som delade ut olika serietidningar. Det var när han drev Serieplaneten som han köpte rättigheterna till att kunna ge ut Simpsons i Sverige som ett seriealbum. Givetvis på sitt eget förlag.

SVT dokumentär

Under 2021 släpptes en dokumentär på SVT med namnet Olof Inc. Två filmare följde Gustafsson under ett års tid och fick insyn i hans värld, med allt som det innebär. Dokumentären finns att se på SVT play.

Sociala medier

Gustafsson är inte så aktiv på Instagram men däremot publicerar han ofta saker på twitter. Han räds definitivt inte för att skriva vad han tycker och tänker om saker. Gustafsson har dessutom tidigare blivit avstängd från både Instagram och TikTok eftersom han sa till en 16-årig svensk artist att artisten borde köpa sex av lyxprostituerade från antingen Ukraina eller Ryssland. Han sa även, i samma sammanhang, att han inte ville ha fjortisar eller tjackluder från Sverige som prostituerade.

Det florerar även en hel del rykten om att han skulle köpt sina flashiga resor & bilar med kreditkort, dock så är detta inget som är bekräftat.

Var Trump tower 63a Olof K Gustafsson boende?

Trump Tower 63a ligger på 721 Fifth Avenue i New York, bara ett stenkast från central park. Det var här Olof K Gustafsson bodde i en period, nu har han dock flyttat därifrån. Den okände svensken har även fler kopplingar till USA:s före detta president. När Trump ännu inte hade blivit president fick han hjälp av Olofsson att få fler anhängare på sociala medier, för att på så sätt kunna nå ut till fler människor.

Finns Olof K Gustafsson på Wikipedia?

Det finns faktiskt inte så mycket att läsa om Gustafsson på Wikipedia, vare sig på svenska eller engelska. Däremot finns det otaligt många trådar om Olof K Gustafsson Flashback där åsikterna om honom verkligen går isär. En del jämför honom med diverse dåliga personer medan andra hyllar hans sätt att inte bry sig.


»