HomeBloggVem var den kvinnliga huvudrollen i Goldeneye?

Vem var den kvinnliga huvudrollen i Goldeneye?

Izabella scorupco är en mandelögd och i övrigt en skönhet med en käklinje att dö för. I sitt hemland Polen framträdde hon först som tonårsmodell och sedan som punkig popsångerska innan hon gav sig helt och hållet hän åt skådespelarvärlden. Izabella Scorupco är en mandelögd och i övrigt primitiv skönhet med en käklinje att dö för. Izabella Scorupco framträdde först i sitt hemland Polen som tonårsmodell och sedan som punkig popsångerska innan hon gav sig helt och hållet hän åt skådespelarvärlden. Izabella Scorupco föddes i den nordpolska staden Bialystok och flyttade till Sverige med sin mor som ett litet barn. Izabella Scorupco, som har mandelögon och i övrigt är en skönhet med en käklinje att dö för, framträdde i sitt hemland Polen först som tonårsmodell och sedan som punkig popsångerska innan hon helt och hållet gav sig in i skådespelarvärlden.

Izabella Scorupco är en polsk-svensk skådespelerska, sångerska och modell. Hon är också känd för sin cover av Shirley & Company-låten “Shame, Shame, Shame” som släpptes 1992 och blev en europeisk hit.

Vad hände med Izabella Scorupco?

Den blockliknande byggnaden ligger vid en dubbelgrindad motorväg och har massiva glasdörrar som öppnar sig mot flera uteplatser, en innergård och ett fontänområde.

Vad hände med Natalia efter GoldenEye?

Hon förstör GoldenEye-satelliten och tar en helikopter för att hämta Bond och sig själv med hjälp av den pistol som Bond gav henne. Natalya bryter sig in i datorrummet och ställer om satellitens kurs så att den brinner upp över Atlanten. PROFILENatalya Simonova är programmerare på nivå två vid Severnaya Space Weapons Control Centre innan det förstörs av en explosion från en av de två GoldenEye-satelliterna som Janus brottssyndikat har satt igång. Slutligen attackerar de två Trevelyans satellitbas, där Natalya kan förhindra att den oseriösa satelliten Mischa skickar en elektromagnetisk puls för att förstöra London.

Vem var den kvinnliga huvudrollen i GoldenEye?

Xenia Zaragevna Onatopp är en fiktiv karaktär och Bondbrud i James Bond-filmen GoldenEye, spelad av skådespelerskan Famke Janssen. Hon är en stridspilot och lönnmördare som krossar sina fiender med sina lår och arbetar för den avhoppade MI6-agenten Alec Trevelyan (Sean Bean). Natalya Fyodorovna Simonova Karaktärsinformation Ålder I mitten av 20-talet Född –, Ryssland Hår Auburn, kort Ögon blå Släktingar Oidentifierad (far),Oidentifierad (mor),Oidentifierad (farfar) Nationalitet Ryska Yrke Programmerare; Severnaya Satellite Control Center Anknytning Ryska militären Status Aktiv Bakom kulisserna Roll Bondflicka, Ally Porträtterad av izabella scorupco Sedd för första gången GoldenEye (film) Sedd för sista gången GoldenEye 007 (spel 1997).

References:

Relaterade artiklar