Vilka är de bästa telefonerna?


De bästa telefonerna levererar fantastiska kameror, den prestanda du behöver för att multitaska och uthålligheten som håller hela dagen. Och när hela tiden nya telefoner anländer till scenen är det mycket spänning just nu. 

När det gäller att köpa en ny telefon kanske vissa människor föredrar att ha den största skärmen som är möjlig tillsammans med de mest avancerade specifikationerna.

Och andra vill ha en solid mellantelefon som levererar alla grunderna utan att känna sig billig. För att hjälpa dig att välja den bästa smarttelefonen för dig testar vi dussintals telefoner i laboratoriet och i den verkliga världen för att göra våra rekommendationer.

Vår rankade smarttelefonlista har något för alla, inklusive bra fynd under 6000kr. Dessutom finns det några riktigt bra telefonavtal just nu när transportörer och återförsäljare vill locka semesterhandlare. Vi har rankat alla de bästa telefonerna baserat på våra tester. Här är de bästa telefonerna just nu.

Dessa är de två bästa telefonerna

Baserat på våra tester är den nya iPhone 12 Pro Max fortfarande den bästa telefonen totalt sett, eftersom den tar fantastiska foton, en enorm 6,7-tums skärm, 5G-anslutning och erbjuder den snabbaste prestandan för alla handenheter. Medan andra iPhone 12-modeller imponerar, ger Pro Max dig den mest skärmfasta fastigheten tillsammans med den längsta långa batteritiden.

1. iPhone 12 Pro Max

IPhone 12 Pro Max är en av de bästa telefonerna du kan köpa och är den sällsynta telefonen som är praktiskt taget perfekt, särskilt för dem som föredrar stora skärmar. Du får en uppslukande 6,7-tums OLED-skärm, klassledande A14 Bionic-prestanda och 5G-kapacitet. Men iPhone 12 Pro Max sticker verkligen ut med sin långa batteritid, eftersom den varade i nästan 11 timmar på vårt webbsurftest. Det är den längsta iPhone 12-modellen överlägset.

Precis som den vanliga iPhone 12 Pro har iPhone 12 Pro Max tre bakre kameror, men den drar nytta av en större huvudsensor som släpper in mer ljus. Och du får en 2,5 telezoom, jämfört med 2x för den vanliga Pro. IPhone 12 Pro Max levererar också otroligt färgstark videoinspelning i Dolby Vision, komplett med sensor-shift-stabilisering för stabila bilder. För $ 1 099 är iPhone 12 Pro Max inte billig, men totalt sett är det den bästa telefonen vi någonsin har testat.

2. Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra är en överlägsen storskärmstelefon som erbjuder en dynamisk 6,8-tums AMOLED-skärm som skalas från 10Hz till 120Hz för supermjuk prestanda. Men mördare-funktionen är dubbla tele-kameror, med 3x och 10x optisk zoom, och möjligheten att Space Zoom upp till 100x med en ny Zoom Lock-funktion. Den övergripande kamerakvaliteten förbättras också med snyggare porträtt och ljusare bilder med nattläge.

S21 Ultra utmärker sig också när man spelar in video med ett nytt Director’s View-läge som låter dig spela in med hjälp av främre och bakre kameror samtidigt. Andra höjdpunkter inkluderar snygg prestanda från Snapdragon 888-chip och extra lång batteritid från 5000 mAh- batteriet, eftersom S21 Ultra varade i nästan 11,5 timmar på vårt webbsurfingstest. Galaxy S21 Ultra innehåller inte en laddare i en låda eller en microSD-kortplats, men totalt sett är det den bästa Android-telefonen du kan köpa. 

Källa: https://bästa-mobilabonnemang.se/