Vilken är den berömda repliken från “How i met your mother”?


När de två står på tågspåren i närheten av Robin och Barneys bröllop i Farhampton, inleder de en konversation under moderns typiska gula paraply (som kan ses otaliga gånger i serien), och när scenen slutar dyker Bob Sagets röst upp igen och säger: “Och det, barn, är hur jag träffade er mor. När de två står på tågspåren i närheten av Robin och Barneys bröllop i Farhampton inleder de en konversation under mammans typiska gula paraply (som kan ses otaliga gånger under hela serien), och när scenen slutar återkommer Bob Sagets röst och säger: “And that, kids, is How I Met your mother” (Och det, barn, är hur jag träffade er mamma). På en timme verkade How I Met Your Mother upphäva all den goda vilja som den hade byggt upp under nästan tio år, vilket gör det ännu mer besviket att detta slut hade varit planerat från början. När de två står på tågspåren nära Robin och Barneys bröllop i Farhampton inleder de en konversation under mammans signaturgula paraply (som kan ses otaliga gånger under hela serien), och när scenen slutar dyker Bob Sagets röst upp igen och säger: “And that, kids, is How I Met Your mother”.

På en timme verkade How I Met Your Mother omintetgöra all den goda vilja som den hade byggt upp under nästan tio år, vilket gör det ännu mer tråkigt att detta slut var planerat från början. Och inledde också ett av de mest kontroversiella serieavslutningarna.

Vilken är den berömda repliken från How I Met Your Mother?

Genom att använda någon form av militärofficerstitel som passar, oavsett om det är major eller general, gör de två en skenhonnör när någon använder något av orden i en konversation. Den återkommande frasen Please har alltid gett fansen och karaktärerna några roliga, om inte frustrerande, stunder. Marshall Eriksens karriär som advokat – och så småningom domare – ger upphov till många bra återkommande skämt och citat, från att byta ut stora Fudge till Judge Fudge till den här frasen som Marshall sparsamt använder tillsammans med Lawyered. How I Met Your Mother är fortfarande en av de mest relaterbara tv-serierna när det gäller relationer, vänskap och att försöka navigera sitt liv mellan tjugo och trettio, och sedan fyrtioårsåldern.

Vem är den rikaste i How I Met Your Mother?

Även om han inte är huvudperson i How I Met Your Mother är Barney Stinsons neil patrick Harris en stjärna i sin egen rätt, och hans karriär sköt i höjden när han fick rollen som playboy och en av Teds bästa vänner. Den femte rikaste skådespelaren i How I Met Your Mother är Josh Radnor, som spelade Ted Mosby, seriens huvudrollsinnehavare och huvudämne. Rollbesättningen i How I Met Your Mother skulle redan bli en succé med Neil Patrick Harris som huvudrollsinnehavare.

Finns How I Met Your Mother på Netflix?

Även om vissa kanske minns att de stötte på How I Met Your Mother på Netflix kommer de som har det populära abonnemanget troligen att bli besvikna. Ja, How I Met Your Mother finns på Netflix, men den är dold, det är därför du inte kan hitta den. Om du har skjutit upp att lära känna Tina Feys Liz Lemon är det nu dags att börja binge on. Dessa streamingplattformar innehåller alla 9 säsonger av den framgångsrika sitcomen i HD och kommer därför att göra det möjligt för publiken att binge alla 208 avsnitt av serien.

Vem slutade med att vara mamman i How I Met Your Mother?

Dödsorsaken var förmodligen en mystisk sjukdom som aldrig utvecklades mer än att Tracy visas på sjukhuset med Ted vid sin sida. Jag tror verkligen att det skulle ha varit relativt enkelt för HIMYM att sluta på en söt, positiv ton med att Ted äntligen träffar mamman, även om det var förutsägbart – men förutsägbarheten skulle ha varit just därför det skulle ha varit tillfredsställande, eftersom det är vad publiken ivrigt hade väntat på i nio år. I stället för att bara berätta historien om Ted Mosby, en Manhattanbaserad arkitekt som letar efter kärlek på alla fel ställen, placeras hans berättelse i ett sammanhang där en mycket äldre Ted år 2030 berättar för sina barn historien om, ja, hur exakt han träffade deras mor.

References: